Om Pianoa

Ja, hvem er jeg?

Jeg hedder Pianoa Petersen, jeg er 58 år og mor til tre voksne børn og farmor til tre børnebørn.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med rehabilitering i mange år. Derudover har jeg levet det meste af mit liv på landet som medhjælpende hustru – med alt hvad det indbefatter af regnskab, dyrepasning og dagligt liv med ansatte.

Jeg er opfinder med en designregistrering og prototype på et hjælpemiddel til handicappede.

At lede der, hvor jeg ikke havde ledt

Efter min skilsmisse skete der en masse ting i mit liv. Det var en kæmpe omstilling at flytte fra land til by. Senere stoppede jeg som sygeplejerske, og dernæst lukkede min krop totalt ned. Den stod af og ønskede blot fred og ro. Nogle har kaldt det PTSD (posttraumatisk stress) – og uanset om der er en diagnose eller ej, måtte jeg sande, at min hukommelse ikke længere virkede ordentligt, at jeg var træt hele tiden – kort sagt, at jeg ikke kunne alle de ting, jeg havde været vant til.

Modvilligt lyttede jeg til min krop og kapitulerede.

Det blev til flere år hjemme på sofaen. Det var ikke sjove år, men en lærerig tid. Disse år lærte mig, at jeg skulle åbne op for at lytte til de svar, jeg altid har søgt. Og vejen til at finde svarene gik igennem Journey.

Cellerne husker, og svarene er indeni

Jeg endte på et Journey kursus i april 2016, fordi min elskede rejseven Camille Manou, var vedholdende og fik mig med. Lige inden kurset blev jeg syg – men af uransagelige årsager dukkede jeg op – og det ændrede mit liv på mange måder.

Kurset gjorde en forskel. Ikke en forskel, jeg med det samme kunne se og vise frem, men universet holdt mig fast på denne vej – og nu har jeg taget den fulde uddannelse i Journey terapi hos Brandon Bays og er certificeret Journey terapeut.

Journey har lært mig at komme ind i mig selv og lytte til de svar, der altid har ligget der.

Journey handler om at arbejde med de helt konkrete celleminder, der er klar til at blive forløst. Det magiske i dette arbejde er, at man i arbejdet med minderne får de svar, man søger, nemlig svarene fra mig selv.

Læs mere om Journey her.